Spatii comerciale Cluj Napoca

Agentia imobiliara Casa Pitas Cluj Napoca

inchiriere spatii comerciale si spatii retail Cluj Napoca

O afacere de succes incepe de la o locatie business de calitate si confort. Gasirea spatiului ideal pentru compania dumneavoastra depinde in mare masura de sprijinul unei consultante de specialitate. Agentia imobiliara Casa Pitas Cluj are la activ o experienta extinsa pe piata nationala a imobiliarelor si este in masura astazi sa intermedieze o gama variata de inchirieri de spatii comerciale in Cluj. Anticipand nevoile de confort, rezistenta, dar si vizibilitate a brandului, Casa Pitas prezinta oferte imobiliare de birouri in Cluj Napoca pentru firme mijlocii, in curs de expansiune, dar si pentru companii mari. Cu o consultanta imobiliara profesionala, puteti evalua exact capitalul de care dispuneti pentru inchiriere, planurile de extindere si parametrii relatiilor cu clientii pentru a alege locatia care va avantajeaza.

Pe langa spatiile de birouri, agentia Casa Pitas tranzactioneaza si o gama larga de oferte de spatii retail in Cluj Napoca, dat fiind ca segmentul desfacerii este vizat de tot mai multe companii care gasesc astfel o cale de a-si imbunatati veniturile directe. Locatii de birouri individuale sau hale incapatoare pentru scopuri de retail – exista la ora actuala spatii comerciale in constructii noi din Cluj Napoca pentru orice obiectiv de business. Din aceasta perspectiva, investitiile in imobile din Cluj trebuie privite ca sansa de a optimiza procesul de munca si de a stimula ideile sau proiectele inovatoare.

Pentru detalii despre oferta de investitie in imobile din Cluj Napoca, pentru o evaluare corecta a nevoilor actuale si viitoare in materie de imobiliare ale companiei dumneavoastra, apelati cu incredere la sprijinul unui consultant imobiliar repartizat de agentia Casa Pitas Cluj Napoca. Va veti orienta profesionist si in cunostinta de cauza pe piata tranzactiilor imobiliare din Cluj.