Spatii birouri Cluj Napoca

Inchirieri birouri Cluj, oferte birouri

inchiriere birouri Cluj Napoca oferte spatii comerciale

Idei noi, angajati motivati, clienti impresionati – toate aceste rotite in buna desfasurare a unei afaceri se invirtesc cum trebuie doar cu conditia unei locatii de companie la cele mai inalte standarde de calitate si confort. Agentia Casa Pitas intermediaza spatii office mai mici sau cladiri de birouri in Cluj care sa satisfaca exigentele firmelor mijlocii si mari prin eleganta, dotari si spatiu. Detinem in exclusivitate posibilitatea de a va oferi spre inchiriere birouri in centrul orasului Cluj Napoca, o sansa unica de vizibilitate si vad comercial. Contractele noastre recente cu firme de constructii si dezvoltatori imobiliari ne-au adus astazi in postura de a va putea prezenta, fara exagerare, cele mai bune oferte de inchirieri de birouri din acest oras.

Birourile in constructii noi din Cluj sunt optime in ce priveste organizarea eficienta a spatiului, luminoase, compartimentate astfel incat sa imbine respectul pentru spatiul individual si sa antreneze totodata sentimentul de grup. De la manager la client, toata lumea va resimti pozitiv avantajele unei ambiante agreabile si destinse.

Pentru a va pune la curent cu cele mai proaspete oferte imobiliare si anunturi, profitand de relativa scadere a preturilor de pe piata, consultati Casa Pitas, agentie imobiliara din Cluj Napoca de un solid renume castigat deja la nivel national in domeniu. Prin eficienta si profesionalism, Casa Pitas este consultantul imobiliar din Cluj care poate deveni aliatul dumneavoastra de nadejde.