Oferte spatii comerciale Cluj Napoca

Spatii comerciale inchiriere Cluj Napoca

spatii comerciale Cluj oferte si anunturi inchiriere

Discutii agreabile cu clientii, mediu de munca stimulator si confortabil, vizibilitate a brandului si accesibilitate a locatiei – bifati toate aceste aspecte ale afacerii dumneavoastra ca reusite recurgand la sprijinul agentiei imobiliare Casa Pitas pentru a va orienta printre cele mai bune oferte de spatii comerciale din Cluj. Pe termen lung sau scurt, obiectivul nostru este sa intermediem acele spatii comerciale de inchiriat care se adapteaza nevoilor specifice companiei, in termeni de depozitare sau locatii pentru birouri. Cine cauta astazi spatii de birouri in Cluj Napoca poate gasi in oferta agentiei noastre constructii noi, rezistente, atractive.
Adevarul e ca, in ciuda nesfarsitelor discutii despre criza, inchirierea de spatii comerciale in Cluj Napoca nu inregistreaza scaderi drastice, ba chiar dimpotriva, fapt ce demonstreaza dinamica stabila a economiei in acest oras. Conform statisticilor agentiei noastre, firmele mijlocii solicita in continuare noi spatii office in Cluj, in vreme ce spatiile retail din Cluj sunt dorite de companii mari, eventual de brandurile care au exclusiv reprezentante in acest oras.

Ultimii ani au prilejuit aparitia unor spatii de birouri clasa A in Cluj la standarde ultramoderne, cu capacitati si dotari peste asteptari, fiind proiectate si destinate exclusiv scopurilor business. O noutate o reprezinta, de asemenea, construirea unor spatii comerciale in centrul Clujului. Pentru o companie, a detine spatii de vad comercial in Cluj, in locatii cum sunt cele de pe bulevardul Dorobantilor, de pilda, constituie un privilegiu si o oportunitate.